Επιδιόρθωση ή Αντικατάσταση

Επιδιόρθωση ή Αντικατάσταση

Μπορούμε να επιδιορθώσουμε την ζημία στο γυαλί του αυτοκινήτου σας ή να το αντικαταστήσουμε με καινούργιο. Πρώτο μας μέλημα είναι το συμφέρον του πελάτη. Γι’ αυτό πριν την έναρξη οποιασδήποτε εργασίας ελέγχουμε την ζημία και συμβουλεύουμε τον πελάτη τι είναι ποιο σωστό να πράξει, γλυτώνοντας σας από χάσιμο χρόνου και περιττά έξοδα.

Επιδιορθώνουμε την ζημία στον ανεμοθώρακα του αυτοκινήτου σας με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους μόνο εάν η ζημία (κτύπημα ή ράγισμα) μπορεί να αποκατασταθεί πλήρως επαναφέροντας τον ανεμοθώρακα στην αρχική του ασφαλή κατάσταση. Αυτό εξαρτάται από το μέγεθός της ζημίας και την περιοχή που ο ανεμοθώρακας έχει πάθει την ζημία. Ραγίσματα μέχρι 12 εκατοστά και κτυπήματα λίγο μεγαλύτερα από το μέγεθος του νομίσματος των €2 έχουν την δυνατότητα να επιδιορθωθούν. Εάν η ζημία είναι εκτεταμένη και μεγαλύτερη από την πιο πάνω δεν συστήνετε επιδιόρθωση. Σε αυτή την περίπτωση η αντικατάσταση του ανεμοθώρακα είναι αναπόφευκτη.

Διαθέτουμε την μεγαλύτερη γκάμα στην Κύπρο από ανεμοθώρακες, πισινά και πλαϊνά γυαλιά για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων που εισάγουμε μόνο από πιστοποιημένους προμηθευτές γνήσιων ανταλλακτικών γυαλιών αυτοκινήτων OEM (Original Equipment Manufacturer).

Χάρη στην ποιότητα των προϊόντων και της εργασίας μας, είμαστε σε θέση να δώσουμε εγγύηση εφ’ όρου ζωής.

Όλα τα γυαλιά, υλικά και διαδικασίες που χρησιμοποιούμε για την επιδιόρθωση και αντικατάσταση του σπασμένου σας γυαλιού πληρούν όλες τις προδιαγραφές των αυτοκινητοβιομηχανιών. Είναι τα μόνα στην Κύπρο που είναι πιστοποιημένα με το σύστημα ελέγχου ποιότητας TUV ISO9001, ISO14001 και OHSAS18001.

Φόρμα Επικοινωνίας