Γιατί Εμάς

Γιατί εμάς

Η Trikkis Autoglass πρωτοπορεί για πάνω από 50 χρόνια στον τομέα της επιδιόρθωσης και αντικατάστασης γυαλιών αυτοκινήτων εξυπηρετώντας χιλιάδες αυτοκινητιστές κάθε χρόνο. Επιδιορθώνουμε ή αντικαθιστούμε το σπασμένο σας γυαλί δίνοντας σας εγγύηση εφ’ όρου ζωής. Εισάγουμε μόνο από προμηθευτές γνήσιων ανταλλακτικών Original Equipment Manufacturer (ΟΕΜ) των αυτοκινητοβιομηχανιών.

Η ποιότητα εργασίας μας είναι άριστη και γίνεται από άρτια εκπαιδευμένη ομάδα τεχνικών που ξέρουν και νιώθουν περήφανοι για την δουλεία τους.

Είτε με ασφαλιστική κάλυψη είτε χωρίς, με ένα τηλεφώνημα κλείνετε άμεσα ραντεβού μαζί μας για διευθέτηση της εργασίας και εξυπηρέτηση σας.

Εσείς επιλέγετε τον τρόπο εξυπηρέτηση σας όπου και να βρίσκεστε. Είτε σε κάποιο από τα καταστήματα που διαθέτουμε, είτε με κινητή μονάδα όπου δικοί μας τεχνικοί σας επισκέπτονται σε χώρο τις δικής σας επιλογής.

Όλα τα γυαλιά, υλικά και διαδικασίες που χρησιμοποιούμε για την επιδιόρθωση και αντικατάσταση του σπασμένου σας γυαλιού πληρούν όλες τις προδιαγραφές των αυτοκινητοβιομηχανιών. Είναι τα μόνα στην Κύπρο που είναι πιστοποιημένα με το σύστημα ελέγχου ποιότητας TUV ISO9001, ISO14001 και OHSAS18001.

Φόρμα Επικοινωνίας