Η Εταιρεία

Η Γ. Τρίκκης & Υιοί, με την εμπορική επωνυμία Trikkis Autoglass, άρχισε τις δραστηριότητες της από τον ιδρυτή της Γεώργιο Τρίκκη το 1961 στην Αμμόχωστο και την μετέπειτα εγγραφή της ως Εταιρεία το 1981. Η Trikkis Autoglass, από το 1997, είναι η μοναδική στον τομέα της στην Κύπρο, που είναι πιστοποιημένη με το διεθνής πιστοποιητικό ποιότητας TUV ISO9001, ISO14001 και OHSAS18001.

Η συνεχής ανάπτυξη μας οφείλετε στους χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες, στην συνεχή εξειδίκευση, στη διαχρονική αφοσίωση, στην ποιότητα και στην εξυπηρέτηση των πελατών και στον ανθρωποκεντρικό τρόπο λειτουργίας μας, που έχει καταστήσει την Trikkis Autoglass ως την μεγαλύτερη Εταιρεία στην Κύπρο στον τομέα της εισαγωγής, πώλησης, διανομής, εφαρμογής και επιδιόρθωσης γυαλιών αυτοκινήτων, λεωφορείων και φορτηγών.

Όλα τα γυαλιά, υλικά και διαδικασίες που χρησιμοποιούμε για την επιδιόρθωση και αντικατάσταση γυαλιών αυτοκινήτων πληρούν όλες τις προδιαγραφές των αυτοκινητοβιομηχανιών.

Διαθέτουμε την μεγαλύτερη γκάμα στην Κύπρο από ανεμοθώρακες, πισινά και πλαϊνά γυαλιά αυτοκινήτων που εισάγουμε μόνο από πιστοποιημένους προμηθευτές γνήσιων ανταλλακτικών ΟΕΜ (Original Equipment Manufacturer) καθώς και άλλα προϊόντα όπως καθρέπτες οδηγού, αντηλιακές μεμβράνες, λάστιχα και κορδόνια γυαλιών και πορτών, υαλοκαθαριστήρες, γόμες εφαρμογής γυαλιών αυτοκινήτων και μηχανισμούς γυαλιών για πόρτες αυτοκινήτων.

Χιλιάδες

Ικανοποιημένοι Πελάτες
από το 1981

615000  +
Ευχαριστημένοι Πελάτες
10063  +
Κωδικοί Προϊόντων σε Απόθεμα

Χρονοδιάγραμμα